Veel geleerd tijdens opfriscursus

Wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is veranderd? Het is daarom helemaal niet verkeerd om uw kennis over de verkeersregels regelmatig op te frissen. Dat vonden ook de 21 mensen die naar de opfriscursus van VVN Zuidplas kwamen op 8 november.

Veel mensen denken dat deze cursus alleen bedoeld is voor oudere mensen, maar niets is minder waar. De leeftijd van het gezelschap varieerde van 11 tot ongeveer 80 jaar. En daar waren we erg blij mee!

De avond werd verzorgd door de leden van het bestuur van de plaatselijke afdeling van VVN, Veilig Verkeer Nederland. Het onderdeel van de verkeersregels zou toegelicht worden door Piet Molenaar. Helaas was hij wegens persoonlijke omstandigheden verhinderd. Gelukkig vonden we Floor Dirkzwager bereid om zijn taak over te nemen. Na de pauze kwam het technische gedeelte aan de orde, dat werd verzorgd door Jacco de Jong.

Het was een avond waarin veel vragen gesteld werden en gelukkig ook konden worden beantwoord. Het was duidelijk dat iedereen een goede avond heeft gehad en veel heeft geleerd. Een geslaagde avond dus.

Eén antwoord op “Veel geleerd tijdens opfriscursus”

  1. Kunt u mij zeggen, wanneer deze cursus in Zevenhuizen gegeven wordt, zoals in HvH van 24 october aanbevolen wordt?
    Met vriendelijke groeten,
    D.R. Berndsen

Reacties zijn gesloten.