Opfriscursus verkeersregels van VVN gericht op lokale situaties

Op woensdag 7 november 2018 vindt de jaarlijkse opfriscursus verkeerstheorie plaats. Het is de eerste in een serie van vier cursussen die gehouden worden in de kernen van de gemeente Zuidplas. De cursus wordt gehouden in het zalencentrum Zespunt in Moordrecht. De cursus is vooral bestemd voor automobilisten, die hun rijbewijs al meer dan ongeveer 10 jaar hebben. De afgelopen 10 jaar zijn namelijk veel verkeersregels gewijzigd. Het is in ieders belang dat iedereen deze (nieuwe)regels kent en toepast.

Om 19.30 uur start cursusleider Jos van Dijk met een theoretisch deel. Tijdens de koffie wordt een indrukwekkend filmpje vertoond.
Na de pauze vertelt Jacco van de Jong over de link tussen techniek en verkeersveiligheid.

Deelname is gratis. Voor deze cursus kunt u zich tot en met 2 november 2018 opgeven via info@vvn-zuidplas.nl of telefonisch via 06-16773472.

Deelname aan deze cursus of de uitslagen van de examenvragen hebben geen invloed op het behoud van uw rijbewijs. Evenmin worden de uitslagen gedeeld met andere instanties: de cursus is uitsluitend bedoeld om u een spiegel voor te houden over uw kennis van de verkeersregels.

Deze cursus wordt ook in de andere kernen binnen Zuidplas gegeven. De data hiervoor worden nog bekend gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met loket@vvn-zuidplas.nl.