We zoeken nieuwe vrijwilligers

De afdeling Zuidplas van Veilig Verkeer Nederland zoekt vrijwilligers die een paar keer per jaar willen helpen bij het uitvoeren van verlichtingscontroles, verkeersobservaties en parkeercontroles. Het tijdsbeslag is maximaal twee uur per activiteit.

We zoeken mensen die actief deelnemen aan het wegverkeer. Gelet op de doelgroepen die we willen bereiken, zoeken we het liefst, mensen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar.
Tijdens de activiteiten wordt u begeleid door één of meerdere bestuursleden van VVN-Zuidplas.
U bent dan herkenbaar als vrijwilliger van Veilig Verkeer Nederland, maar we wijzen er nadrukkelijk op dat u geen enkele formele bevoegdheid heeft. U bent dus geen verlengstuk van de handhavers en/of politie.
We verwachten wel van u dat u gevoel heeft voor mensen en situaties.

Zoals u wellicht weet, is de ambitie van de overheid om het aantal dodelijke verkeersslachtoffers terug te brengen tot nul. VVN-Zuidplas wil met de acties vooral mensen bewust maken van hun gedrag tijdens de deelname aan het verkeer.

Mocht u meer informatie willen hebben dan kunt u contact opnemen door het schrijven van een mailbericht aan voorzitter@vvn-zuidplas.nl. Als u uw telefoonnummer vermeldt dan wordt u teruggebeld.

Een mailtje met uw naam, adres en telefoonnummer is voldoende. U mag daarbij uw motivatie voor deelname aangeven, maar dat kan ook in een (telefoon)gesprek.